Unibet: pražská hokejová válka bude vyrovnaná!

Zítřejší hokejové derby odvěkých rivalů Sparty a Slavie bude podle bookmakerů velmi vyrovnané. Na vítězství sparťanského týmu vypsala online sázkovka Unibet kurz 2,35 a stejným kurzem vyhodnotila i šance slávistů.

„Sparta a její hvězdy zatím dělají všechno možné, ale rozhodně nezáří a tak je otázka, jestli se je podaří zažehnout zrovna na úzkém hřišti Slavie, kde obvykle Růžička-boys své soupeře přetlačí,“ míní Lukáš Vincent, bookmaker Unibetu pro střední Evropu.

„Na druhou stranu, David Výborný nebo Martin Ručinský by na takovéto kluziště měli být zvyklí, a pokud by se někde měly projevit jejich zkušenosti, mohlo by to být právě v takových vypjatých zápasech jako je derby,“ dodává Vincent.

Kurzy vypsané na to, zda konkrétní hvězdy dají gól, mluví nepatrně lépe ve prospěch slávistických hvězd: Jaroslav Bednář 3,0, David Hruška rovněž 3,0, zatímco sázka na sparťanského Martina Ručinského by jeho gól zhodnotila 3,3násobně, kurz na Davida Výborného je 3,5 a šanci Ondřeje Kratěny vyjadřuje kurz 3,6 k jedné.

Podle Unibetu je také pravděpodobnější, že slávista Jaroslav Bednář dá během zápasu aspoň tři góly (kurz 30,0), zatímco u Ručinského podobnou možnost sázkovka ocenila kurzem 40,0.

A kdo dá zítra více gólů? Pravděpodobněji to bude sparťan Výborný (5,0) než slávista Josef Beránek (5,5).

zde najdete více informací o Unibet