Skúsený obchodník Juraj Nociar sa stal partnerom Expense Reduction Analysts

(Bratislava 27. 3. 2017) – Tím medzinárodnej siete expertov zaoberajúcich sa optimalizáciou firemných nákladov posilnil Juraj Nociar, doterajší country manažér divízie domácich spotrebičov Electroluxu Slovakia.

Jeho hlavným prínosom budú akvizície nových klientov a vzťahy so zákazníkmi. S ohľadom na dlhoročné pôsobenie v automobilovom priemysle sa bude venovať oblasti správy vozového parku ako analytik.

„Po dlhoročnom pôsobení v korporátnej sfére beriem ERA ako výrazný posun vpred. Pracovať v tíme tak skúsených profesionálov je pre človeka určite novou výzvou a motiváciou. Viac osobne či pragmaticky povedané to beriem ako zúročenie mojich doterajších manažérskych zručností a ich uplatnenie do podstatne samostatnejšej formy profesionálnej realizácie, ale tiež s ďaleko vyššou osobnou zodpovednosťou,“ hovorí Juraj Nociar. „Osobne mám radosť, že sa nám podarilo získať skúseného profesionála, ktorý výrazne posilní tím nielen na Slovensku, ale bude prínosom aj v rámci medzinárodnej siete,“ dodáva Iveta Živicová, riadiaca partnerka ERA.

Juraj Nociar pracoval posledných desať rokov ako šéf divízie domácich spotrebičov v Electroluxu, kde krátko pôsobil aj ako obchodný manažér a predovšetkým ako obchodný riaditeľ. Má za sebou tiež šesť rokov skúseností z automobilového priemyslu – napríklad ako obchodný a produktový manažér oficiálneho dovozcu Suzuki pre Slovensko alebo obchodný manažér autorizovaného predajcu vozidiel značky Toyota.

Juraj je absolventom Slovenskej technickej univerzity v Bratislave a tiež dvanásťročného programu Electrolux University for managers. Okrem materskej slovenčiny ovláda aj angličtinu a dohovorí sa rusky.

Voľný čas trávi so svojou rodinou a tromi deťmi, medzi jeho koníčky patrí fitness, beh, lyžovanie a rybárčenie.

tu nájdete viac informácií o Expense Reduction Analysts