Hledejte s Toníkem děti, které potřebují pomoc

(Praha 25. 5. 2017) – Správní rada Nadačního fondu Toník vyhlásila letní soutěž, v rámci které se obrací na veřejnost s cílem najít další děti, které potřebují pomoc.

„Potěšilo nás, že i díky klientům a partnerům sítě Expense Reduction Analysts jsme na letošním prvním zasedání mohli podpořit rodinu sourozenců Dosoudilových. Dobrá zpráva také je, že paní Fagulcová získala kvalitní práci, díky které je situace malého Nicolase o mnoho lepší. To nás také motivovalo k vyhlášení letní soutěže na podporu dalších dětí,“ uvedla Jitka Kulhánková, předsedkyně správní rady Nadačního fondu Toník a partnerka Expense Reduction Analysts.

Soutěž „Pomáhej s Toníkem“ má dvě fáze. V první, která trvá do 30. června, oslovuje nadační fond příznivce, obchodní partnery i širokou veřejnost, aby dala vědět o dětech, jejichž aktuální situace jim neumožňuje plnohodnotný život, jaký si zaslouží děti ve vyspělé zemi, jakou Česko je. Druhá fáze potrvá do 31. srpna, kdy budou lidé prostřednictvím internetu moct hlasovat, které z nominovaných dětí pomoc potřebuje nejvíce.

Nadační fond Toník na základě hlasování veřejnosti poté přispěje k řešení životní situace rodiny s nejvyšším počtem získaných hlasů. Soutěž je limitována garantovanou částkou 50.000,- korun, snahou nadačního fondu ale bude najít řešení pro všechny nominované děti.

Nominace dětí, kterým chcete společně s Toníkem pomoct, posílejte (i s krátkým popisem jejich situace) mailem na jkulhankova@expensereduction.com nebo prostřednictvím online formuláře.

Další informace můžete sledovat také na www.tonikdetem.cz.