Pojišťovna VZP se umístila na 2. místě v anketě Pojišťovna roku

(Praha 22. 5. 2015) – Pojišťovna VZP, a. s. se umístila na 2. místě v anketě Asociace českých pojišťovacích makléřů Pojišťovna roku 2014 v kategorii specializovaná pojišťovna.

Pojišťovna VZP, a. s.pod vedením výkonného ředitele Roberta Kareše v anketě uspěla již potřetí: jednou jako pátá, dvakrát jako druhá.

„Velmi si ocenění vážíme, je to potvrzení kvality našich produktů a našeho férového chování na trhu. Pevně doufám, že v příštích letech se nám podaří přesvědčit makléřskou obec o našich kvalitách i v oblasti průmyslu a podnikatelů a naprosto špičkovém produktu pojištění majetku a odpovědnosti lékařů, ve kterém jsme dosáhli v prvním čtvrtletí roku 2015 výborných výsledků. Naše pojišťovna má za sebou více jak dvacetiletou, trvale ziskovou historii, zásadním způsobem navyšuje základní kapitál a produktové portfolio, chová se korektně, zodpovědně a předvídavě, navíc je jednou z mála ryze českých pojišťoven. Z těchto důvodů si své místo na trhu jistě zaslouží,“ řekl Robert Kareš.

zde najdete více informací o Pojišťovně VZP