Pohár vyhraje Sparta. Pokud se zápas dohraje…

(Londýn/Praha 16. 5. 2014) – Fotbalisté Sparty získají double. V případě, že jim to dovolí fanoušci. A předseda fotbalového svazu Miroslav Pelta. Tak vidí víkendové vyvrcholení české fotbalové sezóny v podobě střetu fotbalistů Sparty a Plzně v pohárovém finále sázková kancelář Unibet. Její bookmakeři totiž na finále vedle kurzů na zápas – kde je Sparta favoritem v kurzu 2,10, zatímco Plzeň půjde do zápasu v kurzu 3,20 (remíza je taktéž 3,20), vypsali i kurzy na chování fanoušků. Na možnost, že se zápas nedohraje, je možné vsadit v kurzu 50,00.

„Ačkoli přímý střet dvou nejlepších českých klubů je vzhledem k dlouhodobě vysokému náskoku Sparty v lize opravdovým vyvrcholením jara, máme pocit, že v Česku se více než forma obou týmů řeší, jak zvládne zápas rozhodčí a fotbalový svaz. Tak jdeme této diskusi naproti,“ komentuje kurzy marketingový manažer Unibetu Milan Klemš.

Vedle kurzu na předčasné ukončení zápasu je možno si vsadit i na možnost, že rozhodčí odvolá hráče v průběhu zápasu do šatny (kurz 15,00), nebo že se k normální hrací době bude nadstavovat více než patnáct minut – tato možnost je oceněna kurzem 15,00. Na samotný fotbal si je možné vsadit na počet gólů (dva a méně gólů i tři a více jsou ohodnoceny stejným kurzem 1,87), nebo třeba na jasnou výhru jednoho z týmů. Kurz na Spartu, že vyhraje o dva a více gólů činí 4,10, obdobně jasný plzeňský triumf je pak oceněn kurzem 7,00.

zde najdete více informací o Unibet