Nová služba dělá věci opět šťastnými

Prodejtodal.czSmutný a opuštěný kašpárek malé Natálky odstartoval projekt prodejtodal.cz

(Praha 1. 9. 2014) – Ostrý provoz s novým školním rokem zahájil projekt prodejtodal.cz. Služba přijede zdarma k zákazníkovi až domů, převezme nepotřebné věci, zařídí jejich prodej a větší část výnosu převede na klientův účet.

„Chceme změnit myšlení lidí, pokud jde o nakládání s věcmi a penězi,“ vysvětluje Eva Pavlíková, která má na starosti realizaci projektu. „Rádi bychom rozdávali radost, přispěli k šetrnějšímu zacházení s přírodou i k efektivnějšímu využívání času,“ dodává.

„Na začátku služby byl smutný a opuštěný kašpárek,“ vzpomíná Richard Voděrka, zakladatel služby. „Moje dcerka Natálka si s ním neustále hrála, bylo vidět, že jí dělá radost. Jednou jsem ale našel kašpárka smutného v koutě, Natálka totiž dostala novou hračku. Napadlo mě, že by smutné a nepotřebné věci mohly dobře sloužit a dělat radost novým majitelům,“ dodává Richard.

Ve zkušebním provozu, který běžel přes léto, službu vyzkoušelo třicet zákazníků. Nového majitele už našlo asi tisíc předmětů v celkové hodnotě sto tisíc korun. Nejvíc se prodávaly hračky, doplňky pro domácnost a audionahrávky.

Za odvoz věcí zákazníci nic neplatí. Svoz zajišťuje společnost GLS a Messenger. Prodejtodal.cz věci roztřídí, nafotí, uskladní a prodá prostřednictvím svého účtu na Aukro.cz. Po prodeji předměty zabalí, odešle a zajistí inkaso peněz, včetně úhrady všech poplatků a vyřizování reklamací. Dvě třetiny částky poté zašle zákazníkovi přímo na jeho bankovní účet.

zde najdete více informací o prodejtodal.cz