Mistrem fotbalové ligy bude letos Plzeň, čekají bookmakeři

(Londýn/Praha 19. 2. 2015) – Na Spartě budou zklamaní, titul ze strahovského sídla Českomoravského fotbalového svazu zamíří po dálnici D5 do Plzně. Myslí si to bookmakeři sázkové kanceláře Unibet, kteří v předpokládaném závodě tělo na tělo na špici české fotbalové ligy favorizují před pražskou Spartou fotbalisty plzeňské Viktorky. Kurz na jejich udržení na čele ligové tabulky po následující šestnácti kolech činí 1,85, zatímco sparťanské naděje jsou ohodnoceny kurzem 1,90.

Naopak minimální naděje přisuzují v Unibetu štice podzimu z Jablonce, který před jarní sezónou ztrácí na čelo 5 bodů a jeho naděje na eliminaci tohoto deficitu jsou vyjádřeny kurzem 13,00.

„Sázíme na vyšší hlad v Plzni,“ konstatuje lakonicky český country manažer Unibetu Petr Dufek. „Sparta má chuť na Ligu mistrů, po odchodu Hušbauera nám nicméně přijde oslabená, zatímco v Plzni se nepochybně posilovalo, a je tam i větší drive ze strany trenéra. A jakkoliv v Jablonci postupují mílovými kroky, možnost, že by dokázali zavřít ztrátu, kterou kvůli Řezníkovu gólu v nadstavení posledního podzimního zápasu mají, nám nepřijde vysoká,“ vysvětluje Dufek.

zde najdete více informací o Unibet