Lidé bez domova budou mít hezké Velikonoce díky lékárnám

(Praha 30. 3. 2012) – Smíchovská lékárna U nádraží (na Nádražní ulici) a vršovická lékárna Mexiko v obchodním centru Eden se už podruhé připojily ke sbírce na podporu Integračního programu občanského sdružení Naděje v Praze. Nakupující v obou lékárnách přispěli téměř devíti tisíci korunami.

„Jsme moc vděční za tento nezanedbatelný příspěvek. Uhradíme jím nákup vajec a některých dalších potravin k prožití hezkých Velikonoc,“ uvedla Eva Krůtová, fundraiser občanského sdružení Naděje. „Naši klienti, lidé bez domova a vlastního zázemí, mají vždy velkou radost, když mohou svátky oslavit v příjemné atmosféře, i s tradičním pohoštěním,“ dodala.

„Po dobrých zkušenostech s loňskou sbírkou jsme velmi rádi pomáhali i letos,“ řekl doktor Jan Bureš, předseda dozorčí rady lékárenské firmy SimonPharma, které pražské lékárny patří. „Poděkování patří především našim zákazníkům, kteří do kasiček přispěli,“ připomněl šéf dozorčí rady.

zde najdete více informací o SimonPharma