Kaltmeyer rekonstruoval specializovanou prodejnu

(Praha 11. 10. 2018) – V průběhu léta firma Kaltmeyer kompletně přestavěla interiér své specializované prodejny. „Nová podoba showroomu nás má odlišit od běžných ‚klíčových služeb‘,“ vysvětluje majitel firmy Tomáš Kaltmeyer.

Rekonstruovaná prodejna Kaltmeyer

Dominantním prvkem nové podoby obchodu je pult ve tvaru klíče se zabudovanými vitrínami pro prezentaci zboží. Prodejna je rovněž vybavená nasvícenými boxy pro zvýraznění nabízených produktů. Materiál dřeva je kombinovaný se sklem, barevně převládá šedá doplněná oranžovou. Součástí prodejní plochy jsou i místa k sezení pro čekající zákazníky.

Rekonstrukci interiéru podle projektu Daniela Duška realizovalo truhlářství Romana Mrvíka. Kompletní přeměna prodejny nepřesáhla půl milionu korun.

Inspirací k proměně prodejny byl podle Tomáše Kaltmeyera trend masové kustomizace, tedy zakázek šitých na mírů jednotlivým zákazníkům. Trh se rychle mění – co se dříve dodávalo v řádu měsíců, dnes firma dodává během týdnů a v některých případech dokonce i jen několika dnů či hodin. „Nejsme jenom prodejnou, ale zakázkovým kontaktním místem, kde si zákazník může naše služby objednat a v nutných případech je rovnou ihned realizujeme,“ říká Tomáš Kaltmeyer.

Na prodejní ploše zhruba 100 metrů čtverečních firma nabízí z hotových výrobků především to, co v běžných hobbymarketech či železářstvích není k dostání, 97 % prodeje představují zakázky šité na míru podle potřeb zákazníka.

zde najdete více informací o společnosti Kaltmeyer